Post by minsraressattcred on Mar 13, 2022 9:54:52 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sniper Champions: 3D shooting ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sniper Champions: 3D shooting IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови повећавају новац ▞▞▞
▞▞▞ Sniper Champions: 3D shooting 2022 version ▞▞▞
Ооо...морате да платите да бисте напредовали кроз игру? Не можете достићи ниво 2 са својом банком снајпера осим ако не платите 5 долара? Онда не можете достићи ниво 3 осим ако не платите 10 долара? Прегледао сам све што сам могао да нађем и не видим начин да искористим оно што зарадиш да напредујем на више нивое. Изгледа да не плаћате...остајете на основним стварима на нивоу 1, без обзира на то колико добро радите и колико зарађујете
игра је веома забавна и огласи нису претерано дуги
Sniper Champions:3Dシューティング スポーツ ahq
Sniper Champions: 3D shooting खेलकूद slm
Sniper Champions: 3D shooting खेलकूद slm
Плати за победу. И приморати вас да гледате огласе који само троше податке. И понављајте огласе. У почетку цоол, али не вреди
леп
Супер забавна, узбудљива, изазовна врста игре због које пожелите да је никада не одложите.....
зависност
Огласи. Када се оглас заврши, моћи ћете да гледате рекламе које воде до огласа. Оглашавање је похлепа када је има оволико. Не преузимајте осим ако се не бавите рекламом јер је то све што ћете добити. Ови људи морају да раде за Фејсбук или су то научили од њих
Осим редовних проблема са сервером, то је забавна игра у којој можете напредовати без трошења долара ако сте мало стрпљиви
Уживајући у игри, међутим, прилично сам сигуран да људи користе варалице/хакове/модове, изгубио сам превише када се изједначим са неким у првој рунди, а онда ме неко победи у полуаутоматској рунди кратког домета када је моје оружје далеко боље статистика и њихово оружје има само боље смањење трзаја за 5%, не промашујем мете и видим да недостају, али и даље скупља поене брже од мене, може ли се нешто учинити по том питању?
Уживао сам у игри док нисам схватио да су противници ботови. Покушавају да натерају људе да плате да играју против БОТОВА. Нема смисла у игри, ботови су склони да пуцају насумично и превише је лако добити добар резултат.
Alien Creeps - Tower Defense Strateške igre ksh
Одлична игра, лака за играње тешка за савладавање
Не могу више отворити кутију и слободан сандук. Увек ресетујте након изласка из игре. Молимо поправите свој сервер
волим га. Изненађен сам колико играча има ужасан циљ/координацију. Уживам у агонији пораза коју непрестано излажем. ДОНЕТИ БУДАЛО!!!
Лепо...није најбоље... Треба ми још надоградње
играње са роботом није забавно
може бити мало више од онога што јесте
у реду
то је забавна и пријатна игра без насумичних искачућих додатака за разлику од других игара попут ове која се појављује на другим додацима за игре.
стварно цоол игра. управо оно што је потребно за играче оружја
Плати за победу против ботова, тотална превара
Механика снајпера је солидна.Оружје је прилично добро, није велика разноликост, али функционише. Проблем: Ово је игра коју покреће бот. На турниру се у два догађаја рачунају победе, а не бодови. Више него удвостручио сам бодове сваког од осталих десет најбољих, али сам на 8. месту и падам. Ако не добијете рунду, или изједначите рунду, губите бод. Само не добијам рунду јер налетим на некога ко мистериозно држи 5 поена испред мене упркос томе што има далеко инфериорнији пиштољ. Није кул.
Није лоша игра, али плата за победу је огромна и начин на који добијате премиум валуту је лаж. Морате да платите да бисте добили жетоне у своју залиху, наравно након првог пута. Заиста прилично лош пословни модел
Заиста уживам у овоме. Лепа директна игра коју можете играти неколико минута да се опустите. Лепа разноврсност циљаних аранжмана који је чини занимљивом и изазовном.Али новац од игре се споро акумулира, а надоградње оружја су скупе! Као и обично, подударање је неправедно осим ако не желите да потрошите праве доларе. Предност имају играчи са појачивачима. И не можете да креирате профил ако немате Фацебоок. Сада је то само глупо и глупо. Извините момци, одлична игра, али без 5 звездица.
Добра забавна снајперска игра. Једноставно, али веома заразно ..!
Волим избор пушака, а не превише реклама
платите да играте. Ако желите да играте дуже од 5 минута одједном, мораћете да платите.
Може бити забавно, али вас игра вара. Чак и ако имате боље оружје, противник ће вас упуцати чак и ако то није могуће
одлична игра одличан пролазник времена
Игра не може чак ни да задржи ваш напредак. Играо сам три пута и сваки пут ме је покренуло из почетка. 🗑
Играо сам игру 3 недеље и сада ми је налог забрањен. Нисам варалица само добар играч, тако да сте ме бановали без разлога и желео бих да ми кажете зашто се то десило?
Најглупља игра коју сам икад играо. Моја прва реакција на глупости Гамелофт тима 😠. Толико сам играо и отворио сам кутију за премијеру и игра такође добија толико, али нема ништа. Зашто не добијате награду зашто непотребна награда није потребна. Зашто Инвинцибле Снипер & Зоом не може да се надогради, и превисока цена за надоградњу свих оружја И одакле ће вам новац од 1 милион глупости.
Играно око 2 недеље, а затим трајно забрањено због очигледно петљања са фајловима, чак ни не знам где да пронађем фајлове или бринем да се петљам са њима. Игра очигледно није добро оптимизована и хоће. Дефинитивно не препоручујем.
Одлична игра, али порадите на графики
веома пријатно, само се побрините да што пре надоградите своје пушке.
Улазио сам у то док нисам приметио да морате да сакупљате различите предмете да бисте унапредили сваку способност за свако оружје.
кратко/без огласа и веома је забавно
Одлично је играти игру у којој је вештина играча важна колико и потрошња. Да, неко може да купи бољу опрему од тебе, али ако имаш челичне живце и добро пуцаш, онда и даље можеш да погодиш мете!
Ова игра би могла бити много боља. Задивљује ме како можеш бити луд на мети и то ти говори да си промашио или како те упарује против слабијег играча, а ипак те тај играч некако победи. Фрустрирајуће као пакао и желим да га избришем јер губи утакмице за вас.
Још једна добра игра уништена претерано агресивном монетизацијом. Временски ковчези су контрапродуктивна механика. Само ми дозволи да отворим сандуке које сам освојио. Не плаћам за нешто што сам „освојио“. И, лично, не играм ако не зарађујем награде. И, ако не играм, не гледам рекламе. Сви губе. Зашто бих морао да бирам да ли ћу играти за награду или не?Ова утакмица би могла да буде 5, ако ово смеће нестане. До тада игра је само мех; 2.
Већ сам био у 1. рангу на квалификационим и уводним такмичењима и онда одједном на завршним догађајима каже да нисам квалификован да учествујем на завршном курсу. Већ сам контактирао тим за корисничку подршку, али до сада нисам добио никакав одговор од корисничке службе.
Игра је забавна све док ваши меци не почну да пуцају кроз мете као да их нема. Постројио мету, мртва тачка, и погодио је 16 пута, то су биле 2 пуне муниције, никада није ни додирнуо мету. До сада је због овога изгубио више десетина брзинских мечева. Решите овај проблем, спремам се да деинсталирам.
Управо сам почео да играм ово, прилично је добро, само треба мало времена да се навикнеш.
Забавна игра! Мало превише додавања, али и даље добра игра.
Ово није онлајн игра за више играча, ми играмо против ботова то је то. Није тешко схватити да нису људи. Вратиће се када постане игра за више играча.
Сада је било забавно, не учитава се само седи. Избрисан