(Android/iOS) Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] cheat code više novca
Mar 13, 2022 9:39:30 GMT 8
Post by minsraressattcred on Mar 13, 2022 9:39:30 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više novca ▞▞▞
▞▞▞ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] 2022 version ▞▞▞
U redu je, valjda. To je kratka priča o duhovima u školi. Prijevod bi mogao biti malo bolji, ali za cijenu "besplatnog" je očekivan. Nema oglasa osim ako ih ne odlučite gledati, a postoji samo jedan u kupnji aplikacije koji više služi kao doprinos razvojnim programerima, a ne kao kupnja sadržaja. Mislim da bi za buduće naslove trebali produžiti priču i dati igračima izbor da imaju oglase ili da ne plaćaju oglase.
Ovo je sjajna igra sa 7 malih sablasnih priča. Razlog zašto mu dajem samo 4 od 5 zvjezdica je taj što je dio engleskog prijevoda nezgodan i ne postoji način da "preskočite" prethodno pročitane dijelove priča (ako pokušavate pročitati 100% završetaka) . Inače, ovo je solidna igra. Pokušaj
Odlično je. Kraj je bio očekivan, ali me ipak uspio impresionirati. Preporučam ovo svima koji su zainteresirani za misterije. Grafika je nevjerojatna, jako dobro prikazuje emocije likova. Nije mi bilo strašno, ali je zbog radnje baš ugodno. Nadamo se još ovakvih utakmica.
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] הרפתקאות ubgq
Beginning IOS Storyboarding with Xcode | Lewis, Rory;McCarthy, Yulia;Moraco, Stephen M | download | Z-Library. Download books for free. Find books.
Odmah moram reći da je ovaj VN jednostavno nevjerojatno iskustvo za igru. Priča je u određenoj mjeri očaravajuća, a njezini likovi su složeni u svojim ciljevima i pričama, ali dovoljno jednostavni za razumijevanje i na neki način dovoljno jednostavni za povezivanje. Jedina zamjerka koju imam s ovom igrom (također razlog zašto sam joj dao 4 zvjezdice) je prijevod, ne izgleda uglađeno. da ima bolji prijevod, likovi bi se osjećali životnije. Lijep pozdrav, JB.
Is this okay for an adventure and puzzle game? ... Golden knight bravery and a mystery journey! ... 7. 5 komentara. Sviđa mi se. Komentiraj. Podijeli
Ova igra JE pomalo zastrašujuća i na prvoj ME TOTALNO PREPAŠILA! Jer prvi JE ZAstrašujući! I na drugom sam se OPET PREPASILA ali sam mislila da je on duh 😥. Ali uživao sam. I ismijavaj me jer volim da me naplaćuju. 😊
Što da kažem? Tako je dobro, jako mi se svidjelo igranje, toplo preporučam ako volite strašne grafičke romane. Ovo nije strašno strašno kao ozbiljno strašno, ali je super, zabavno se dobro zabaviti kada vam je dosadno. Tako dobro!!
Hm... nisam mogao ni igrati? Igra jednostavno odbija započeti? Izbrisao sam i ponovno preuzeo da bih dobio iste rezultate. Stvarno želim igrati ovu igru. Čini se jako zanimljivim, ali mislim da postoji problem koji ga sprječava u ispravnom radu?
Malo dosadno za mene. Ne radim puno osim što samo dodirnem ekran i čitam dijalog. Nadao sam se da će biti interaktivniji i omogućiti mi da zapravo tražim tragove za rješavanje misterija.
Došao sam do dijela u kojem su Akane i Yukki razgovarale u dijelu i dobio sam telefonski poziv s nepoznatog broja. Treperio je tekst koji je govorio "Govorim", ali nije bilo zvuka (sa ili bez slušalica) i nije mi davao nikakve naznake što da radim ili bilo koji način da siđem s ekrana. Samo se nekako smrznuo.
Samo bih volio da oglasi nisu obvezni ili da bi ih se nakon vraćanja kupnje riješili. U redu je korissampayan ih za ponovno učitavanje prema izboru, ali posluživanje usred scena ometa. To se ne radi u drugim igrama, a ja se osjećam kao da je ovdje učinjeno kako bi se iskoristila popularnost aplikacije. Inače mi se priča jako sviđa, iako prijevodu ponekad nedostaje fluidnosti.
Nisam očekivao da ću dobiti nešto dobro, ali kvragu, ovo je dobro. Likovi su super simpatični i tjeraju vas da pokušate ponovno ako se nešto dogodi. Priča je također vrhunska, ima dosta strašnih i dirljivih trenutaka, što joj daje malo više dubine. Općenito, svakako preporučam ovaj vizualni roman, pogotovo ako ga još niste probali.
RELIGIOUSNESS IN THE CHANGING WORLD - islam - doczz
Forager 어드벤처 wssq
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Pustolovske igre lze
kad sam vidio prokletu djevojku na fotografiji odmah sam obrisao igru.
Imao sam pritužbu na DJEVOJKU na djevojci sa fotografije. Telefon mi vibrira u pozivu. Govorim o djevojci
Ovo je bilo žalosno. Prijevod je loš, likovi dosadni, a priča/igra je neprivlačna i nimalo ne uključuje previše.
Ažuriranje: Igra sada radi! Završio sam nekoliko poglavlja i to je zanimljiva priča koju toplo preporučujem. Nije sve savršeno.Oglasi su invazivni i iako se objavljuju u pauzama igranja, ipak bih radije imao opciju da platim da ih uklonim. Također, igra ima izbora u određenim trenucima. To su ispravne/pogrešne opcije koje ili pomiču linearnu radnju ili završavaju smrću. Čini se da su pokušaji i pogreške, s vrlo malo nagovještaja danih tijekom priče.
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Adventure rnzt
Kratko i jednostavno, ali zanimljivo. Priča ima mnogo jezivih, slatkih i dirljivih trenutaka sa zadovoljavajućim završnim poglavljem. Prijevod i lokalizacija s vremena na vrijeme bili su pomalo neugodni, ali mislim da je lokalizacija za mobilno tržište teža nego za tržišta VN računala i konzola. Bilo je zanimljivih trenutaka u igri, ali volio bih vidjeti da mehanika radi malo više s temom telefona. Ipak, općenito mi je drago što sam doživio ovu igru!
Treba li mi doista reći da će (očito) istražiti prvu glasinu u onome što se čini kao tisuću tekstualnih mjehurića? Bolan! Također nije moguće onemogućiti glazbu, a dijalog nije dobro napisan.
Kakav sjajan VN! Sumnjam da bi netko tko to čisti dao lošu recenziju. Grafika i soundtrack dobro su nadopunili priču.
Kada sam ušao u aplikaciju, samo je pokazao ljubičasti zaslon i ništa se nije dogodilo.
Svidjelo mi se.Misterije iz svakog poglavlja su jedinstvene, likovi su dobro odrađeni, vizualni kvaliteti, soundtrack je snažan dio, doprinosi osjećaju scena, a završni čin je nešto vrlo neočekivano. Preporučam da ga igrate.
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Adventure wyne
Rijetko mi se sviđa mobilni LN, ali ovdje mi se sviđa ova igra. Igra ima dobru priču i dobar scenarij, sviđa mi se kako su informacije predstavljene i kako je to na kraju odigralo neku ulogu, ali tako je tužno vidjeti da je prekratka za VN i neki nedostatak animacije (ne mogu se previše žaliti ako je besplatno dakle). Ali ako odlučite napraviti plaćenu punu verziju za ovo i popraviti nedostatke koje sam spomenuo, veselim se tome. PS: Dobro odigrano za pravi kraj
Preuzmite Fantastic Poor: Visual Novel - Najnoviju Verziju 1.2 Za Android Od ACG Visual Novels ... Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] APK.
Zabavan mali vizualni roman, razbijen na dijelove koji uključuju razne misterije, prije nego što se pozabavi samim tajanstvenim forumom. Ako dobijete loš kraj (nedugo nakon vašeg izbora), možete pogledati oglas da se vratite na taj izbor). Ovdje nema pravih trikova za unovčavanje! Svidjela mi se glazba, a umjetnost je dobra, ali nije spektakularna. Postoji niz cool trenutaka i ideja u cijelom, ali ne uspijeva vas "pogoditi u osjećajima" kao što želi na kraju. To je dobar vremenski dodavač koji je u osnovi slobodan za igru.
Čini se da je ovo prevedeno pa je to još uvijek fantastičan posao ako je tako (i svejedno je odlična igra), ali osjećam da se neki transkript vrlo ponavlja ili graniči s time da mi nema smisla zbog čega ga je teško povremeno prasampayan.... ali normalno mogu vratite se na to prilično brzo.. samo osjećam da je važno razumjeti sve aspekte s ovakvim igrama vođenim pričama... prekrasna divna igra i dalje i uopće ne žalim što sam igrao
prilično je dobra i potpuno besplatna, priča je prilično lijepa, mala, ali predvidljiva, ali ipak prilično dobra, jedina vrsta unovčavanja je da da biste ponovili određeni dio poglavlja ako dobijete loš kraj morate pogledati dodaj 5 sekundi, osim toga je super
Bok.. Pitam se možete li mi pomoći.. Želim igrati igru, ali ne počinje.. Već sam preuzeo najnoviji web-prikaz.. Pitam se što nije u redu..
Ovo je definitivno bilo iskustvo koje sam tražila. Nakon što sam prošle godine igrao No Escape "The Prison Boys", tražio sam takvo iskustvo u trgovini. I čovječe, drago mi je što sam pronašao ovu igru. I bio je broj 4 na Trendovima! To je tako nevjerojatna priča, i stvarno mi je drago što sam je doživio. Mislim da je bilo nekih gramatičkih stvari u koje nisam bio siguran, pa me to malo izvuklo iz iskustva, ali unatoč tome, stvarno dobra igra Halloween. Hvala vam.
10/10 Dobra igra vizualnog romana koja usmjerava raspoloženje iz neizvjesnosti u tugu. Vrsta ilustracije likova, zajedno s video efektima teksta, odgovara raspoloženju igre, savršeno za čitanje na mobitelu. Preporučio bih ovo onima koji vole i horore i vizualne romane.
Stvarno mi se jako sviđa. 100% preporučujem ovu aplikaciju možete je igrati bez wifi-a, ima i sjajnu priču, neke epove su zastrašujuće, ali neke od njih su emocionalne tbh idk o zadnjem dijelu je super, ali zašto je tužno?? Ne mogu dalje nastaviti s tim, tužno je jer 3 od njih su prijatelji, ali yk, neću ništa pokvariti, ali ti odlična aplikacija
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] სათავგადასავლო zxjw